Vieras talossa

Kaupungin pohjoispuolella asuva Karen Krupp joutuu auto-onnettomuuteen kaupungin eteläpuolella. Mitä tämä kotirouva teki kaupungin toisella puolella?

Ennen onnettomuutta naapuri oli nähnyt Karenin lähtevän autollaan kovalla kiireellä. Poliisin kuulustellessa häntä sairaalassa ilmenee että hän kärsii muistinmenetyksestä. Karen ei muista mitä asiaa hänellä oli kaupungin eteläpuolella. Poliisi ei oikein usko tätä eikä lioin Karenin mies Tom. Karenia uhkaa syyte liikenneturvallisuuden vaarantamisesta joka on vakava rike New Yorkin osavaltiossa. Tämä on kuitenkin pian Karenin murheista pienin kun kolaripaikan läheisyydestä löydetään miehen ruumis.  Kuka tämä mies on ja kenen ovat rikospaikalta löydetyt vaaleanpunaiset kumikäsineet? 

Kruppien vastapäätä asuu Karenin ystävä Brigid Cruikshank miehensä kanssa. Brigid käyttää suurimman osan ajastaan olohuoneessaan suuren maisemaikkunan ääressä. Maisemaikkunasta on suora näköyhteys Kruppien taloon. Miksi hän on niin sairaalloisen kiinnostunut naapureistaan?

Lue myös tämä:

 1. Hyvä naapuri

  By: Lapena, Shari
  Language:
  Finnish
  Published: 2017
  Classification: 84.2
  Available as: Book