Veriappelsiini

”Tiedän että teen väärin, mutta en vain voi lopettaa”

Alisonilla on kaikkea. Hän työskentelee asianajajana menestyvässä firmassa ja kotona hänellä on rakastava aviomies Carl sekä suloinen tytär. Carl alkaa kuitenkin olla melko kyllästynyt Alisonin elämäntyyliin sillä hän ei kykene olemaan ilman alkoholia edes yhtä päivää. Onneksi aviomies ei sentään tiedä, että Alison pettää häntä pomonsa kanssa. Kiitoksena siitä pomo antaa Alisonille ensimmäisen murhajutun ratkaistavaksi.

Alison päättää pelastaa naisen, jota syytetään miehensä murhaamisesta. Tapauksessa on jotain hämärää, eikä Alison ole varma onko nainen todella tappaja. Toisaalta Alison näkee naisessa myös itseään, voisiko hänelle käydä samoin. Alkoholi, valheet, perhe-elämä ja työ sekoittuvat täysin Alisonin elämässä, eikä hän lopulta hallitse niistä mitään. Kuinka huonosti kaikki tulee päättymään.

Esikoiskirjailija Harriet Tycen Veriappelsiini on psykologinen trilleri, jossa käsitellään naisvihaa. Kirjan loppuratkaisu löytyy vasta viimeisiltä sivuilta ja silloin paljastuu selviääkö Alison ehjänä kaksoiselämästään vai vievätkö miehet voiton.