Tarjonta ja palvelut

Uudenkaarlepyyn kirjastot tarjoavat monipuolisen valikoiman kirjoja, lehtiä, e-kirjoja ja muuta aineistoa. Kaupunginkirjastossa voit sekä käyttää kirjaston tietokoneita että surffata omalla tietokoneella tai tabletilla. Kirjaston henkilökunta yrittää aina tehdä parhaansa jotta sinä asiakkaana saisit luku- ja tietotarpeesi tyydytetyksi.

Astasali

Kirjaston Astasali on vuokrattavissa kokouksia ja muita tapahtumia varten pääkirjaston aukioloaikoina. Sali on varustettu ajanmukaisella ääni- ja it-tekniikalla sekä induktiosilmukalla. Astasalin yhteydessä on myös minikeittiö.

 

Digitointistudio

Kaupunginkirjaston digitointistudio on tarkoitettu kirjaston asiakkaille. Digitointi tapahtuu omatoimisesti. Ota yhteyttä kirjaston henkilökuntaan jos haluat varata ajan tai tietää enemmän studiostamme.

Lukemisen apuvälineet ja kirjastopalvelut sinulle jolla on lukihäiriö

Onko sinulla lukihäiriö joka tekee painetun tekstin lukemisen vaikeaksi? Silloin voit lainata selkokirjoja, äänikirjoja tai tietokoneohjelmia kirjastosta. Uudenkaarlepyyn kaupunginkirjastosta voit myös lainata Daisy-soittimia ja Claro-Read puhesynteesin.

Astasali

Digitointistudio

  1. Satujen kuningas

    Written by: Uudenkaarlepyyn kirjastot

    Kirjastossa on Maijaliisa Dieckmannin Zacharias Topeliuksesta kertova kirja koulujen käyttön tarkoitettuna kirjasarjana!