På andra sidan väggen

En roman om svek, dubbelspel och manipulation.

Paret Anne och Marco Conti, som romanen handlar om tycks ha ett kärleksfullt förhållande, ett vackert hem och bebisen Cora.
Mycket motvilligt går Anne med på att lämna deras sovande Cora hemma när de ska besöka grannarnas middagsbjudning. Detta eftersom de är bjudna utan Cora, för grannen står inte ut med babygråt. De kommer överens om att titta till Cora en gång i halv timmen och så har de med sig babylarmet.
De tittar till den sovande Cora och allt verkar lugnt men när Anne tittar till Cora efter midnatt, besannas hennes djupaste rädsla, Cora är borta!

De har aldrig behövt ringa polisen men nu kommer polisen in i deras hem och liv. Reportrar belägrar deras infart till huset. Ett enda litet ögonblick, ett enda litet val och så vänds hela deras liv upp och ned.

Handlingen i boken är rapp, det händer saker hela tiden och att boken handlar om ett försvunnet barn gör att boken är gripande. Kapitlen i boken är korta vilket gör boken snabbläst. Boken är spännande även om vissa saker är väl förutsägbara.

Boken finns också som e-bok och ljudbok.


Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Malax kommunbibliotek den 28 oktober 2019