Kråkviskaren

Kampen mellan de goda och de onda rasar åter i Blackstone. Caw och hans kråkor kommer att ha en avgörande roll i uppgörelsen.

Caw bor med tre kråkor i ett stort bo i Blackstone Park. Caw kan prata med kråkorna. För åtta år sedan, när han var endast fem år gammal, blev han övergiven av sina föräldrar. Varje natt drömmer han samma mardröm om och om igen. Hans mamma och pappa kastar ut honom genom fönstret och han fångas upp av kråkor. Han får inget svar på varför hans mamma och pappa valde att göra sig av med honom.

En dag räddar han en man och hans dotter från att bli dödade av tre livsfarliga mördare, som är på rymmen från fängelset. Dagen efter hittar flickan, som heter Lydia, Caw och de blir så småningom vänner. Samtidigt blir Caws återkommande mardröm tydligare och han minns mera från sin barndom. Det visar sig att en man, som kallar sig Spindelmästaren, har mer att göra med Caws barndom och nutid än vad Caw tidigare insett. Han får också reda på varför han kan prata med kråkorna.

Ett fantasyäventyr med olika feraler, d.v.s. personer som kan kommunicera med djur, tar sin början. Läs också den spännande fortsättningen i boken Flugornas härskare. Den tredje boken Vita änkans hämnd kommer ut på sensommaren 2017.

 1. Flugornas härskare

  Av: Grey, Jacob
  Språk:
  Svenska
  Publiceringsår: 2016
  Klassifikation: Prosa på svenska
  Finns som: Bok

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Johanna Häggblom den 1 juni 2017