En oemotståndlig affär

En lockande affär, ett svidande samvete.

Anna Holm har gått vidare i sitt liv efter att hennes stora kärlek Calle omkom i en olycka. Hon har ett bra jobb och bor tillsammans med sin treårige son Lucas. Hon försöker få livspusslet att gå ihop och en ny kärleksrelation står långt ner på listan. På en mässa träffar hon den karismatiske bankmannen Fabian och dras in i en passionerad relation. Fabian kommer också med ett oemotståndligt affärserbjudande, en stor fastighetsaffär i Berlin. Det innebär mera tid med Fabian, men samtidigt är hon alltid sist att hämta Lucas på dagis. Hon blir också mer och mer irriterad på dagisfröken Filip, som Lucas avgudar. Filip med sina oceanblå ögon som verkar se rakt igenom henne.


Affären med Fabian kräver allt mer av Anna, både i jobbet och privat. Snart tappar hon fotfästet. Samtidigt vägrar Filip lämna henne ifred, vad är han ute efter egentligen?

En oemotståndlig affär är den fristående fortsättningen på romanen Ett oemotståndligt förslag. När man börjat läsa boken är det svårt att släppa taget, romanen passar bra som sommarläsning

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Biblioteken i Vörå den 1 juli 2016