Låna dubbelt fler böcker från elib

Nu kan du som har ett lånekort vid något av Fredrikabiblioteken låna två e-böcker eller e-ljudböcker per vecka. Tidigare var gränsen en bok per vecka.

På elib finns svenska e-böcker och e-ljudböcker. För att låna behöver du lånekort och pinkod vid något av Fredrikabiblioteken. Lånetiden är 28 dagar.

Klicka här för att komma till Fredrikabibliotekens Elib-sida.

Elibs e-böcker kan laddas ner till din dator, surfplatta eller smarttelefon. En del e-böcker kan även läsas online, dvs. uppkopplad mot nätet utan att ladda ner ett läsarprogram.

För att lyssna på Elibs e-ljudböcker i webbläsaren behöver du vara uppkopplad mot nätet. I appen Biblio kan du lyssna på Elibs e-ljudböcker både on- och offline. Biblio finns för iOS och Android och kan hämtas i App Store eller Google Play.

den 21 december 2017