Träffar för nyanlända kvinnor och andra kvinnor i Korsholms huvudbibliotek

Kom och träffas och tala/lyssna på svenska!

Plats: Korsholms huvudbibliotek
Kostnad: Ingen kostnad.
Målgrupp: Vuxna

Smedsby Marthaförening ordnar i samarbete med Korsholms bibliotek träffar där nyanlända kvinnor har möjlighet att träffas och tala svenska med Marthaföreningens medlemmar och andra intresserade.

Träffarna ordnas  1 gång / månad hösten 2017 och läggs upp enligt deltagarnas önskemål. Träffarna är ca 1 h / gång.

Tema för träffarna kan vara: matlagning, handarbete, husmorstips, att vara kvinna i Finland och i andra länder, ekonomi, fritid etc.

OBS! Träffarna är gratis. Man behöver inte kunna svenska för att delta - man kan lära sig under träffarnas gång.

Träffarna hålls av Gun-Britt Thomasfolk / Smedsby Marthaförening. Platsen är Korsholms huvudbibliotek, övre våningen.

Välkommen med!

mera info ger Tina Back, Korsholms huvudbibliotek, tina.back@korsholm.fi, tel.06-3277276 eller Gun-Britt Thomasfolk, gun-britt.thomasfolk@netikka.fi.

Kommande händelser

1. måndag 2017-12-18