Supermarsu saa kilpailijan

Supermarsu-kirjojen sankari Emilia on tyttö ihan tavallisesta kerrostalolähiöstä. Kun Emilia hörppää marsunsa juomapullosta, hänestä tulee hyvän puolesta ja pahaa vastaan taisteleva Supermarsu.

Kuka on todellinen sankari, Supermarsu vai Superkäärme? Jättiläismarsu antaa Emilialle hälytysrannekkeen helpottamaan kiireisiä supermarsutehtäviä. Emilian kouluun tulee esiintymään palvottu superteinipoppari Edwin. Keikan jälkeen ihana Edwin jututtaa oppilaita ja kyselee heidän erityistaidoistaan. Emilia ja kaverit väittävät innoissaan osaavansa vaikka mitä, sähkökitaran soitosta autolla ajoon. Edwin aikoo tulla parin viikon päästä koululla pidettävään Suomi sata vuotta -gaalaan, ja haluaa siellä nähdä kunkin erityistaidot. Ehtivätkö koululaiset kehittää taitojaan riittävästi? Emilialla on muitakin huolia: salaperäinen Superkäärme ottaa kunnian kaikista Supermarsun sankaritöistä ja antaa haastatteluja. Kuka kumma on salaperäinen Superkäärme, ja miksi hän huijaa? Emilian tekisi jo mieli paljastaa totuus, vaikka supermarsuudesta kertominen on ankarasti kielletty. Pystyykö hän hillitsemään itsensä ja pitämään salaisuuden?

Supermarsu-kirjoista on tekeillä elokuva, joka saa ensi-iltansa talvella 2018! Pietarsaarelaisen Terese Bastin hauska kuvitustyyli on tuttu jo kolmesta aiemmasta Supermarsusta sekä monista muista lastenkirjoista.

Audience:

Tags:

Review by: Kristiinankaupungin kirjasto Tuesday, June 6, 2017