Sano että olet minun

Stellan yksivuotias tytär Alice katosi 20 vuotta sitten. Onko nyt Stellan työpaikalle ilmestynyt Isabella todellakin hänen kadonnut tyttärensä vai onko hän menettämässä mielenterveytensä.

Nuori 17-vuotias Stella tulee raskaaksi ja synnyttää ihanan tyttövauva Alicen. Hän ja Daniel elävät onnellista perhe-elämää, kunnes kaatuneet lastenvaunut löytyvät tyhjänä rantahiekalta. Alice on hukkunut vaikka ruumista ei löydetä.

20 vuotta myöhemmin Stella on rakentanut uuden elämän Henrikin kanssa. Menestynyt Stella työskentelee psykoterapeuttina. Eräänä päivänä hänen vastaanotolleen saapuu nuori nainen Isabella, jonka Stella tunnistaa heti Aliceksi. Kukaan ei usko Stellaa, ei edes hän itse. Ehkä hän onkin sekoamassa ja Isabella onkin vain pakkomielle hänelle. Stellan mielenterveys alkaa järkkymään yhä enemmän, eikä asiaa auta hänen saamansa tappouhkaus sekä ongelmat Henrikin kanssa.

Tämä kirja oli pakko lukea alusta loppuun samana iltana. Juonenkäänteitä oli paljon, mutta niissä oli helppo pysyä mukana. Suosittelen kirjaa mikäli tykkäät dekkareista, joissa mukana myös romantiikkaa.

Sano että olet minun on kirjailija Elisabeth Norebäckin esikoisteos, jonka käännösoikeudet myytiin 25 maahan jo ennen ilmestymistään.