PressReader på biblioteken i Vörå

Biblioteken i Vörå erbjuder nu tjänsten PressReader. PressReader är gratis för kunderna och innehåller över 7 000 tidningar på 60 olika språk.

Du kan läsa tidningarna på din smarttelefon, surfplatta eller bärbara dator. Du kan också läsa tidningarna på bibliotekets kunddatorer. Efter ett biblioteksbesök kan du fortsätta att läsa och ladda ner nya tidningar hemma i 72 timmar innan du behöver ansluta till bibliotekets WIFI på nytt.

Gör så här:

Ladda ner appen PressReader gratis.

Anslut din apparat till bibliotekets WIFI. Lösenord fås på biblioteket.

Läs tidningarna på biblioteket eller hemma, dina tidningar finns kvar i appen efter att du lämnat biblioteket och kan läsas offline.

Du kan fortsätta att ladda ner nya tidningar i 72 timmar efter att du lämnat bibliotekets WIFI.

Utbudet är varierat, du hittar t.ex. Hufvudstadsbladet, Aftonbladet, handarbetstidningar, sporttidningar, inredningstidningar, biltidningar o.s.v. Det finns också tidningar för barn och ungdomar. Alla hittar nog någon tidning som intresserar!

Kom ihåg att vi också fortsättningsvis lånar ut tryckta papperstidskrifter på biblioteket.