PressReader på biblioteken i Nykarleby

Nu har du möjlighet att läsa dagstidningar och tidskrifter digitalt på olika språk

Nykarleby stadsbibliotek, Jeppo bibliotek och Munsala bibliotek erbjuder alla sina kunder PressReader.

Världens tidningar och tidskrifter finns tillgängliga gratis via bibliotekens WiFi.

Ladda ner PressReader appen till din smarttelefon eller surfplatta.

PressReader innehåller 6000 dagstidningar och tidskrifter från olika länder och på 60 olika språk.

När du har laddat ner en tidning så finns den kvar i surfplattan eller mobilen och du kan läsa tidningen även om du inte har tillgång till internet. Dessutom kan du efter ditt besök i biblioteket ladda ner tidningar i 3 dygn utan begränsning.

Gör såhär:

• Ladda ner appen PressReader gratis
  • Anslut din surfplatta eller smarttelefon till bibliotekets WiFi (lösenord fås från infodisken)
  • Läs tidningarna på biblioteket eller hemma, dina tidningar finns kvar i appen efter att du lämnat biblioteket och kan läsas offline när du vill.
  • Du kan även fortsätta ladda ner nya tidningar i 3 dygn efter att du lämnat biblioteket.