Peloton

Mahtavan sotascifi-sarjan toinen osa!

Allianssin laivueen matka kohti kotia jatkuu John Gearyn johdolla.

Matkan varrella laivue yrittää välttää syndikin asettamia ansoja kuten miinakenttiä ja väijytyksiä. Valitettavasti tämä ei aina onnistu. Eikä Gearyn ongelmat lopu tähän. Myös Allianssin laivueen omissa riveissä löytyy epäluottamusta ja kieroilua Gearyä kohtaan.

Allianssin sotataktiikka on muuttunut Gearyn ollessa syväjäädytettynä ja entisen ajan kunnioitus ja armollisuus sotavankeja kohtaan on unohdettu. Nykypäivän sodassa armoa ei anneta eikä elonjääneitä jätetä. Tämä sotii Gearyn arvoja vastaan. Niinpä hän yrittää välttää turhia yhteenottoa Syndikin laivaston kanssa säästääkseen Allianssin laivuetta ja henkilöstöä turhilta tappioilta. Tämä saa hänet monien mielestä vaikuttamaan pelkurilta. Niiden mielestä pitää  taistella vaikka tappio tiedetään etukäteen. Taistelussa kuoleminen pidetään kunniakkaana. Tämä johtaa siihen että Allianssin laivueen kohdatessa kaksi Syndikkojen taistelualusta, neljä Allianssin alusta kieltäytyvät tottelemasta Gearyn komentoja kohtalokkain seurauksin.

Asia pahenee entisestään kun Allianssin laivue pelastaa omiaan Syndikkien työleiriltä. Pelastuneiden joukossa on nimittäin toinen korkea-arvoinen laivaston kapteeni jota on luultu kuolleen. Hän haluaa ottaa komennon Allianssin laivueesta ja esittää Gearylle tyytymättömyytensä Gearyn taktiikkoja ja johtamistaitoja kohti.

Miten John Gearyn käy?  Miten Allianssin laivueen käy? Ja ennen kaikkea, miten ovat asiat kotipuolella?

Kadonnut laivasto osa 1

  1. Kadonnut laivasto

    By: Campbell, Jack Review by: Johanna Vidjeskog

    Uusi sotascifi-sarja alkaa!