Onneli ja Anneli seikkailevat taas

Rakastettu klassikkokirja Onnelin ja Annelin talvi nyt elokuvana.

Marjatta Kurenniemen klassikkokirjoista tutut Onneli ja Anneli -tytöt saimme tavata viime vuonna ensimmäistä kertaa myös elokuvista, kun suosittu koko perheen elokuva Onneli ja Anneli tuli ensi-iltaan. Elokuvassa ekaluokkalaistytöt ostivat talon, tutustuivat salaperäisiin uusiin naapureihin ja jahtasivat jopa varkaan.

Nyt tulee myös jatkoa - Onnelin, Annelin ja ystävien talvisia seikkailuja saamme seurata taas juuri ensi-iltaan tulevassa elokuvassa Onnelin ja Annelin talvi. Tällä kertaa tytöt tutustuvat pienikokoiseen ja epäonnekkaaseen Vaaksanheimon perheeseen.

Jos ensimmäinen elokuva on jäänyt näkemättä, sen voi lainata kirjastosta! Kannattaa tutustua myös Kurenniemen kirjoihin, johon elokuvat perustuvat - nekin löytyvät tietenkin kirjastosta!

1. Onneli ja Anneli

Finska Svenska Engelska