Närpiön ja Korsnäsin kirjastot ovat suljettuina 3-12.5

Närpiön kaupunginkirjasto ja Korsnäsin kunnankirjasto vaihtavat lainausjärjestelmää ja ovat siksi suljettuina 3-12.5.2019.

Kiinnioloaikana verkkokirjastossa ei voi tehdä hakuja, uusia lainoja tai varata kirjastojen tai kirjastoautojen kirjoja.

Kirjautuminen e-aineistopalveluihin Elib ja Ellibs Närpiön tai Korsnäsin kirjastokortilla ei myöskään toimi kiinnioloaikana.

Sisäänkirjautuminen kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla toimii kuten ennenkin järjestelmänvaihdon jälkeen. Tarkasta siksi mielellään etukäteen että kirjastokortin numero ja pin-koodi ovat voimassa.

Henkilökohtaiset käyttäjätunnukset, salasanat, tallennetut listat, arvostelut ja yhdistetyt tilit katoavat järjestelmänvaihdon yhteydessä.

Ota yhteyttä kirjastoon, mikäli jokin on epäselvää.

Toivotamme teidät tervetulleiksi taas maanantaina 13. toukokuuta!

Närpiön pääkirjaston lehtilukusalin aukioloajat 3.-12.5:
ma-pe klo 8-15.45