Mustasaaren pääkirjasto on kiinni korjaustöiden vuoksi

10.6.–11.8.2019

Kesä ilman eräpäivää!

Mustasaaren pääkirjastossa tehdään kesällä remontti, jossa muun muassa vaihdetaan lattiamatto ja uusitaan kalusteita. Kirjasto on korjaustöiden vuoksi kiinni 10.6.–11.8.

Jo nyt voitte hakea kesälukemista, sillä pääkirjastosta ennen remonttia lainatun aineiston palautuspäivä on vasta 2.9. Kirjat, lehdet ja elokuvat saa siis pitää lainassa koko kesän! Nyt kannattaa tulla kirjastoon lainaamaan kotiin kaikkea kiinnostavaa. Ennen remonttia kirjaston jokainen kirja on pakattava hyllyistä laatikoihin ja jokainen kirjahylly purettava, joten mitä enemmän lainaajia, sitä nopeammin työ sujuu. Auttakaa meitä lainaamalla kotiin mahdollisimman paljon!

Koivulahden, Sulvan, Raippaluodon ja Björköbyn kirjastot ovat auki normaalisti koko kesän. Pääkirjaston remonttisulun aikana kirjastojen välillä ei kuitenkaan kuljeteta aineistoa, eli lainattavissa on vain palvelupisteen omat kirjat ja muu aineisto. Kirjastoauto ei kulje 24.6.–2.8., muina aikoina kirjastoauto ajaa normaalin aikataulun mukaisesti.

Pääkirjaston lehtilukusali on auki 10.–20.6. ja 22.7.–9.8. klo 8–16 maanantaista perjantaihin (juhannusaattona kiinni). Lehtilukusali on kiinni 24.6.–21.7.

Pääkirjaston kiinnioloaikana ei voi tehdä varauksia fredrikabiblioteken.fi-sivuston kautta.

Tärkeitä päivämääriä:

7.6. Pääkirjasto auki viimeisen päivän ennen remonttia