Missy Carmichaelin rakkaustarina

Jos pidät Cecilia Ahernin kirjoista niin pidät varmasti tästä Beth Morreyn esikoiskirjasta.

80-vuotias Missy herää, keittää teetä, lukee lehdestä kuolinilmoitukset ja käy puistossa kävelyllä. Sama rutiini toistuu päivästä toiseen. Mielessään hän kaipaa perhettään, sillä lapset asuvat kaukana ja aviomies Leo on jo poissa. Eräänä päivänä Missy pyörtyy kävellessään puistossa ja siitä alkaa tapahtumaketju, joka kääntää Missyn harmaat päivät päälaelleen. Yhtäkkiä hänen yksinäinen ja rutiinien täyttämä elämä ei ole enää entisellään. Tyhjyys vaihtuu useampaan uuteen ystävyyteen, joista tärkein on varmasti Bob-niminen tyttökoira. Missy huomaakin pian elämänsä olevan äänekästä sekä värikästä – sellaista mistä hän oli aina salaa unelmoinut.

Mutta uskaltaako Missy antaa itselleen toisen mahdollisuuden onnellisuuteen, sillä hänellä on iso salaisuus, jota ei voi unohtaa.

Missy Carmichaelin rakkaustarina on kepeää luettavaa, jossa on kuitenkin syvempi sisältö. Kirja kertoo uusista mahdollisuuksista ja itselleen anteeksiantamisen vaikutuksesta sekä toisten auttamisesta.

Jos pidät Cecilia Ahernin kirjoista niin pidät varmasti tästä Beth Morreyn esikoiskirjasta. Suosittelen kirjaa kaikille, jotka haluavat käpertyä viltin alle lukemaan kirjaa rakkaudesta ja uusista aluista.