Lupaan sinulle vapauden

Miltä tuntuisi herätä aamulla aivan uutena persoonana, juuri sellaisena kuin olet aina halunnut olla?

Hollywood tähti Sybille Shirdoon muistelee, kuinka hänen elämänsä mullistui vuonna 1964. Kirjan alussa Ranskan Lyonissa joesta nostetaan ylös viisikymmentä vuotta sitten uponnut jokilaiva. Sybille seuraa nostoa haikeana, juuri tuolla laivalla hänen uransa alkoi. Toimittaja Sam Brennan saa luvan haastatella Sybilleä noista ajoista.

Sybille työskenteli laivassa henkilöstöpäällikkönä. Hän oli hyvin nuori ja kokematon. Kaikki eivät olleet tähän tilanteeseen tyytyväisiä kaikkein vähiten hän itse. Miten hänestä tulisi täydellinen johtaja? Nämä taidot pitää löytyä pikaisesti sillä kymmenen päivän päästä hän saa potkut, ellei liiketoimintaan saada vipinää.

Sybille saa vinkin miehestä, joka voisi antaa hänelle kokonaan uuden persoonallisuuden hypnoosin avulla. Tämä mies on erään salaisen veljeskunnan suurmestari, jolla on ikiaikaista tietoa ihmisen psyyken toiminnasta. Heidän mallissaan on yhdeksän persoonallisuustyyppiä. Sybillen täytyy vain kertoa mitä luonteenpiirteitä haluaa ja hypnoosista herätessään hän on aivan uusi ihminen.

Ja näin Sybillen elämä muuttuu täydelliseksi …?