Lilla dockan

Psykologisk thriller om den mörka verkligheten på nätet.

Boken börjar med att vloggerskan  BellaDonna sänder live från en utomhuspool högst uppe på taket till ett 20-våningshotell.  Hon berättar för sina följare att hon inte längre orkar, att hon är en bluff, att hon hotats och pressats av någon som vill henne illa. Hon tar farväl och  lutar sej sedan bakåt över räcket och låter sej falla till marken.                                                                          14-åriga Jennifer följer förskräckt med livesändningen och tror inte sina ögon. Nyheten blir genast stor på sociala medier och hela nätet kokar av spekulationer. Hon kommer i kontakt med Emil som verkar vara en drömkille, så gullig och omtänksam.  Intet ont anande skickar Jennifer de första sexiga och lite vågade bilderna  åt honom men efter en tid börjar han uppföra sej så konstigt, tjatar och kräver mer och mer...

Det är Torbjörn och Stojan och de andra i  gruppen ”Sektionen” som arbetar med grova brott på polishuset i Göteborg som börjar reda ut fallet med BellaDonna. Torbjörn som är granne med Jennifer, märker att hon förändrats mycket och verkar spänd och nästan rädd, alltid krampaktigt hållande sin mobil, han börjar undra om Jennifer vet någonting om vad som hände BellaDonna.                                                                               

Lilla dockan utkom 2017 och  handlar om den ofta grymma verkligheten för unga på nätet.  Den är en fristående fortsättning på Monster som utkom 2016.