Kokeile ellibs-sovellusta

Oletko jo tutustunut ellibsin e-kirjoihin ja e-äänikirjoihin?

Ellibs e-kirjapalvelusta löytyy pääosin suomenkielisiä e-kirjoja ja e-äänikirjoja. Kirjoja voi lainata joko Fredrika-kirjastojen ellibs-sivun kautta tai ellibs-sovelluksessa.

Fredrika-kirjastojen ja Vaasan kaupunginkirjaston yhteinen ellibs-sivu löytyy osoitteesta www.ellibslibrary.com/vaasa. Kirjaudu sisään Fredrika-kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla.

Ellibs-sovellus päivitettiin kesäkuussa ja Fredrika-kirjastojen ellibs-kokoelma on nyt kokonaisuudessaan käytettävissä sovelluksessa. Sovellukseen kirjaudutaan Fredrika-kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla. Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla.

Lataa sovellus laitteen omasta sovelluskaupasta:

Tietoa päivitetystä sovelluksesta:

  • Voit selata sovelluksessa e-kirjakokoelmaa, lainata, varata ja lukea e-kirjoja sekä nyt uutuutena kuunnella e-äänikirjoja.
  • Oma Kirjahylly toimii nyt myös ilman verkkoyhteyttä sekä ladattujen äänikirjojen että e-kirjojen osalta. Lainaaminen ja lataaminen vaativat verkkoyhteyden. 
  • Saat halutessasi ilmoituksia varauksista, suosituksista ja uutisista. Ilmoitukset voi tilata sovelluksen Omat asetukset -sivulta.

Kiinnostavatko ruotsinkieliset e-kirjat ja e-äänikirjat? Tutustu Elib e-kirjapalveluun.

Taggar:

den 21 augusti 2018