Kirjastot suljettu 30.8.-11.9.2019

Tänä syksynä kaikki Vöyrin kirjastot ovat suljettuina 30.8.–11.9. Myöskään kirjastoauto ei liikennöi.

Kirjaston kiinniolon aikana kirjaston tietokantaa ei voi käyttää kirjastojen tai kirjastoautojen kirjojen hakuun, lainojen uusimiseen tai aineiston varaamiseen. Myöskään lainat eivät eräänny kiinnioloaikana. Sisäänkirjautuminen Elib- ja Ellibs -e-kirjapalveluihin Vöyrin kirjastokortilla ei toimi.

Kiinniolon syynä on siirtyminen Mikromarc-lainausohjelmaan, jota käytetään kaikissa Fredrika-kirjastoissa ja Vaasan kaupunginkirjastossa. Järjestelmänvaihdon jälkeen sisään voi kirjautua jälleen kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.

Ota yhteyttä kirjastoon, jos jokin on epäselvää. Toivotamme teidät tervetulleiksi jälleen torstaina 12.9.!

Audience:

Tags: