Kirjasampo

Kirjasampo.fi/Boksampo.fi on suomalaisten kirjastojen kaksikielinen kaunokirjallisuuden verkkopalvelu. Kirjasampo.fi auttaa löytämään mielenkiintoisia kirjoja, kirjailijoita ja uusia lukukokemuksia.

Haluatko lukea saaristolaisdekkarin tai kirjan, jonka päähenkilö on naispappi vai oletko kiinnostunut tarinoista, jotka kertovat 1960-luvun Pohjanmaasta? Etsitkö jotain tiettyä kirjaa mutta muistat vain, miltä kansikuva näytti? Vai oletko lukenut hyvän kirjan ja haluat löytää lisää samanlaisia kirjoja?

Kirjasampo tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia tutustua kirjastoissa olevaan kaunokirjallisuuteen - ei vain viimeksi julkaistuihin kirjoihin vaan myös vanhempaan kirjallisuuteen ja kotiseutukirjallisuuteen.

Kirjasampo.fistä voit mm.:

Jos rekisteröidyt Kirjasampoon, voit myös:

Etusivulta löydät lisäksi kansikuvakarusellin ja sanapilven, jossa on asiasanoja/aiheita sekä "Tunnistatko tekstin?"-toiminnon, joka näyttää satunnaisesti valitun sitaatin tai kirjan aloituslauseen.

Lyhyesti projektista:

Kirjasampo.fi avattiin kesäkuussa 2011, mutta verkkopalvelun eri toimintoja ja hakumahdollisuuksia kehitetään edelleen.

Jos sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai ideoita, ota yhteyttä projektivastaaviin: kirjasampo@kirjastot.fi

Kirjasampo on myös Facebookissa ja Twitterissä.

Projektin yhteistyökumppaneita ovat: Kirjastot.fi, Turun kaupunginkirjasto, Vaasan kaupunginkirjasto, maakuntakirjastot, Fredrika-kirjastot, SeCo ja BTJ. Projektia rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Audience:

Tags:

Written by: Pietarsaaren kirjasto Friday, May 24, 2013