Kaikki kaikessa

Tarina Maddysta ja Ollysta.

Maddy on 17-vuotias tyttö joka elää elämäänsä kotiinsa suljettuna. Hän sairastaa harvinaista immuunitautia joka käytännössä tarkoittaa että hän on allerginen maailmalle. Päivät hän kuluttaa opiskelemalla etänä ja lukemalla kirjoja. Ainoat ihmiset, joiden kanssa hän on kontaktissa, ovat äiti ja sairaanhoitaja Carla.

Sitten naapuriin muuttaa Olly. Maddy kiinnostuu heti pojasta. Hän miettii kuka poika oikein on ja miksi hän istuu iltaisin talon katolla. Pian he ovat vaihtaneet sähköpostiosoitteita ikkunan kautta ja alkavat chattailla. Maddy haluaa ehdottomasti tavata Ollyn, riskeistä huolimatta, sillä minkä arvoista elämä on jos ei saa koskaan kokea millaista on rakastaa jotakin oikeasti?

”Ehkä kaikkea ei voi ennustaa, mutta jotakin voi. Kuten esimerkiksi sen, että olen rakastumassa Ollyyn. Ja siitä tulee lähes varmasti katastrofi.”

Tekstiin on upotettu chattikeskusteluja, kuvitusta ja tuherruksia. Kirjan on kuvittanut Nicola Yoonin mies David Yoon. Kuvat yhdessä tekstin kanssa kertovat tarinan.

Nicola Yoon kasvoi Jamaikalla ja Brooklynissa. Nykyään hän asuu Los Angelesissa tyttärensä ja miehensä Davidin kanssa.

Audience:

Tags:

Review by: Pietarsaaren kirjasto Wednesday, October 11, 2017