Ingen skulle sakna dig

De har lärt sig att inte lita på någon. Nu är de helt beroende av varandra för att överleva.

Superhackaren Noa vaknar upp fastspänd på ett operationsbord med ett stort operationssår på bröstet. Hon blir mött av otrevliga läkare som inte riktigt vill berätta vad som har hänt. När hon har lyckas fly från de aggressiva vakterna och de långa korridorerna med låsta dörrar besöker hon hackergruppen /ALLIANCE/ för att försöka ta reda på mer.

Peter som driver hackergruppen kommer från en rik familj, till motsats från Noa som har spenderat sin barndom på fosterhem och ungdomsfängelser. En dag när Peter för nöjes skull sitter och rotar igenom sin pappas arbetsfiler bryter sig ett gäng in och tar hans dator. Han ger sig inte och börjar använda sina kontakter och kunskaper inom hackningen för att ta reda på mer om företaget hans pappa samarbetar med. När Noa och Peter senare ses i verkligheten upptäcker de att de har en gemensam fiende, långt farligare än de hade räknat med.

 Ingen skulle sakna dig (Don’t turn around) är första delen i en trilogi. Don’t look now och Don’t let go är de två följande böckerna i trilogin men de har inte blivit översatta till svenska.