Fight back

Freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo on kuvauksissa Ylläksellä. Viimeisessä hypyssä kova tuulenpuuska tarttuu Hyysaloon ja hyppy menee liian pitkäksi. Seuraa hiljaisuus ja pimeys.

Ylläksellä huhtikuussa 2010 Pekka Hyysalo tekee kohtalokkaan päätöksen tehdä vielä yhden kuvaushypyn. Tuuli oli jo haitannut edellisiä hyppyjä, mutta Hyysalo päättää kuitenkin yrittää vielä kerran koska hän tietää pystyvänsä parempaan. Hyppy epäonnistuu ja tästä alkaa tarina sisukaan nuoren suomalaisen kuntoutumisesta.
 
”Olen ollut ammatiltani freeskilaskija ja olen pitänyt siitä. Aion olla laskettelija myös jatkossa. Ei se ole sen kummempaa. Päähäni ei edes juolahtanut ajatus, etten enää voisi lasketella. Itse asiassa olen täysin varma siitä, että tulen olemaan yhtä hyvä kuin ennenkin. Tämä on vain töyssy tai rotko tasaisessa tiessäni huipulle”. s.70

Tie on pitkä ja vaivalloinen. Onneksi hänellä on unelma, josta hän ei ole valmis luopumaan. Eikä Hyysalo anna periksi helpolla. Hän aikoo taistella takaisin vammastaan ja samalla syntyy oma brändi, FightBack.

Kannattaa ehdottomasti lukea!

Audience:

Tags:

Review by: Johanna Vidjeskog Wednesday, March 30, 2016