101 e-kirjaa

Kirjojen Suomi -verkkokirjaston kautta voi lukea 101 e-kirjaa ilmaiseksi vuoden 2017.

Kirjojen Suomi -kokoelma Ellibsissä on Ylen, Kansalliskirjaston ja muiden yhteistyökumppaneiden yhteistyönä syntynyt verkkokirjasto. Ellibs-verkkokirjastosta löytyvät lähes kaikki Aamu-tv:n 101 kirjaa- ja Yle Radion 1:n Sadan vuoden kirjat -sarjoissa käsiteltävät kirjat, yksi kirja jokaisen itsenäisen Suomen vuoden ajalta. Kaikki kirjat kertovat jotakin kiinnostavaa Suomesta itsenäisyyden aikana.

Palveluun kirjaudutaan joko Yle tunnuksella tai Fredrika-kirjastokortilla.

Pääset suoraan Kirjojen Suomi -verkkokirjastoon tästä linkistä.

Kirjojen Suomi -verkkokirjasto on osa Yleisradion Kirjojen Suomi -hanketta.

101 kirjaa

Kirjallisuustoimittajat Seppo Puttonen ja Nadja Nowak ovat valinneet Suomen jokaiselta itsenäisyyden vuodelta yhden kirjan.

Tutustu teoksiin: http://yle.fi/aihe/kirjojen-suomi/101-kirjaa

Kirjojen Suomi

Kirjojen Suomi on Ylen kirjallisuuskokonaisuus, joka tutkii mitä itsenäisyyden ajan kirjat kertovat maastamme ennen ja nyt, ja miten asiat ovat muuttuneet aikojen saatossa. Kirjojen Suomi on osa Suomi 100-hanketta, ja kestää koko juhlavuoden 2017.

yle.fi/kirjojensuomi

#kirjojensuomi