Får jag lov att berätta? – kramgoa minnen från Christers garage

Christer Sjögren, tidigare frontfigur i dansbandet Vikingarna berättar i denna bok öppet om sitt liv. Här får vi följa hans karriär men också möta en sida av Christer som tidigare kanske inte varit så känd.

Christer föddes i Hofors, Sverige och var bara 15 år då han började som artist. Så småningom blev han heltidsmusiker och värvades till bandet Vikingarna. Framgången blev som en saga. Han sålde miljontals skivor, uppträdde för stora publiker, gjorde turnéer och spelade in skivor på tyska även om han inte kunde språket. I boken berättar Christer också om framgångens baksida, bl.a. om hur han var otrogen med Lotta Engberg och om sitt alkoholmissbruk. Vi får även ta en titt in i Christers garage där han har sina samlingsbilar och minnen från sin artistkarriär. Christer berättar också hur han blev vän med konstnären Lars Lerin.

En intressant bok kryddad med värme och humor för dem som gillar Christer och dansbandsmusik.

Tipsat av: Biblioteken i Vörå den 27 februari 2017