Evelynin seitsemän kuolemaa

Erilainen murhamysteeri, tällaista et ole aiemmin lukenut! Kirja on kuin suuri pakohuone, ratkaise kaikki vihjeet, niin pääset pakoon.

Metsässä herää mies, joka ei muista mitään itsestään, eikä paikasta, josta hän herää. Ainoa mieleen tuleva nimi on Anna. Hän kuulee metsässä laukauksen ja kuvittelee Annan kuolleen. Kompassin avulla hän suuntaa kohti Blackheathin kartanoa. Sisällä kartanossa tapahtuu kummallisia asioita, asioita, joista miehen kuuluisi tietää. Sekavaa tilannetta tulee miehelle selvittämään ruttolääkäriksi pukeutunut mies. Selviää, että hän on herännyt päivään, jonka päätteeksi kartanossa murhataan isäntäpariskunnan tytär, Evelyn. Miehelle annetaan kahdeksan samanlaista päivää, mutta kahdeksan eri ihmisen mielessä. Mikäli hän selvittää murhan viimeistään kahdeksannen päivän päätteeksi, hän pääsee pakoon. Muussa tapauksessa silmukka alkaa taas alusta…

Kirja oli erilaisuudessaan todella huippu. Pitkin kirjaa ripotellut vihjeet saivat lukijankin ryhtymään salapoliisiksi. Kaikkia on syytä epäillä, mutta kuka mies lopulta onkaan? Entä kuka on Anna, josta kukaan kartanossa ei tunnu tietävän mitään? Kirja pitää otteessaan kutkuttavaan loppuun saakka.