Beautification – Kukkakorut

Tämä kirja on oikea kahvipöytäkirja! Erilainen, ihanan inspiroiva sellainen!

Beautificationia voi pitää melkein taiteilijan portfoliona. Sivu toisensa jälkeen kauniita ja koreita kukkakoruja, mahdollisia ja mahdottomia, jotka esitellään ammattimaisissa, kauniissa valokuvissa, sekä miesten että naisten suunnittelemina. ”Korut” ovat lähes surrealistisia mielikuvituksellisuudessaan, ihanan estottomia ja teatraalisia.

Beautificationin taustatiimiin kuuluu tietenkin floristimestari Pirjo Koppi, mutta myös valokuvaaja Antonin Halas sekä useampi hius- ja meikkitaiteilija, jotka yhdessä ovat mahdollistaneet kirjan toteutuksen. Yhteistä näille kaikille on luonnollisesti Pirjo Kopin kukkakorujen esitteleminen, mutta myös kunnianhimo ja tahto asettaa kukat kontekstiin ja tehdä kaunis kirja jonkinlaisen visuaalisen harmonian avulla, joka välittää sekä tunnetta että tunnelmaa.

Tuloksena on piristävän upea kirja hiukan epätavallisesta taiteenmuodosta, joka toivon mukaan voi inspiroida luovaa kukkaystävää uusajatteluun erilaisten asetelmien osalta (esim. häihin). Vinkkejä löytyy myös avantgardistille!

Kirjan teksti on suomeksi ja englanniksi.

Audience:

Tags:

Review by: Ulrika Backlund Monday, March 30, 2015