Älä jää pimeään

On vain sana sanaa vastaan. Ketkä kaikki valehtelevat ja mitä seurauksia valheilla on?

On vain sana sanaa vastaan. Ketkä kaikki valehtelevat ja mitä seurauksia valheilla on?

Kit on jo pienestä pitäen matkustanut ympäri maailmaa auringonpimennysten perässä. Cornwallin auringonpimennys on ensimmäinen, jonka hän saa kokea rakkaansa Lauran kanssa yhdessä. Auringonpimennyksen jälkeen he kuitenkin Laura joutuu silminnäkijäksi väkivaltaiselle tapaukselle, josta tulee heidän loppuelämäänsä määrittävä tekijä. Laura ja Kit joutuvat todistamaan oikeudessa tapauksesta, jossa on vain sana sanaa vastaan. Lauran todistus ratkaisee tapauksen, mutta hän joutuu painimaan silti syyllisyyden vallassa. Oliko hänen todistuksensa sittenkään oikein?

Lauran pelastama nainen saapuu osaksi pariskunnan elämää. Kiitollisuus muuttuu epäilyttäväksi toiminnaksi, minkä vuoksi pariskunta joutuu elämään pelossa uusien identiteettien turvin. Nainen näki heidän suunnitelmansa matkustaa auringonpimennysten perässä, joten hän tietää missä he ovat kyseisinä hetkinä. Viisitoista vuotta myöhemmin Kit lähtee taas matkaan, Lauran jäädessä kotiin odottaessaan pariskunnan kaksosia. Kuka heidät löytää ja kenen valhe paljastuu?

Kirja pitää jännityksessä loppuun asti, kirjailijan antaessa kerralla vain pieniä vihjeitä menneisyydestä. Erinomaisesti rakennettu psykologinen jännityskirja!